Nastal jeho čas. A s ním náš lov na medvěda. Česnek medvědí roste na pár místech u řeky Rokytná. Každý rok se těšíme na jeho sběr. Svou lahodnou chutí dokáže obohatit mnohá jídla a protože je jeho sezóna krátká, myslíme i na zimu. V podobě ,,česnekového pesta" vydrží až zase do jara.
Po příjemném výletu přijdou k chuti medvědí muffinky.
Základ pro pesto.
Proprat a nechat dobře okapat, nejlépe do druhého dne.
Promíchané s kvalitním olejem.
Zdravá zásoba s výbornou chutí.
Milá Ivanko, jsem moc ráda, že jsi mne našla :-). Už se musíme brzy sejít.
OdpovědětVymazatČesnek jsem sbírala minulý rok a ještě mám v mrazáku, pesto bylo výborné.
Měj se moc pěkně a děkuju za návštěvu na blogu.
Papa